Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ulei de turbina Tpx, Tp si Tps

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ulei turbina Tpx, Tp si Tps
Out Of stock
Descriere
Uleiurile pentru turbine Tpx sunt formulate din uleiuri de baza inalt rafinate si hidrotratate si un pachet de aditivi fara cenusa.

Aceste uleiuri au excelenta stabilitate la oxidare si proprietati de incredere de protectie la uzura si indeplineasc si chiar depasesc cerintele principalilor producatori de turbine MAN, Alstom, Siemens, GE, etc.

Uleiurile Tpx sunt disponibile in trei clase de vascozitate in conformitate cu ISO 3448: 32, 46 & 68.

Uleiurile pentru turbine Tp sunt formulate din uleiuri de baza inalt rafinate si un pachet de aditivi fara cenusa, foarte eficient care sa asigure uleiului stabilitate ridicata la oxidare si proprietati de incredere de protectie la uzura si coroziune.

Uleiurile pentru turbine Tps sunt formulate din uleiuri de baza special selectate si inalt rafinate, cu foarte buna rezistenta la deteriorare si un pachet de aditivi fara cenusa, foarte eficient care sa asigure uleiului excelenta stabilitate la oxidare si proprietati de incredere de protectie la uzura si coroziune uleiului finit, care trebuie sa indeplineasca sau chiar sa depaseasca cerintele majoritatii producatorilor de turbine MAN, Alstom, Siemens, GE, etc. Uleiurile Tps sunt disponibile in trei clase de vascozitate in conformitate cu ISO 3448 : 32, 46 & 68.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura