Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Redresor de inalta frecventa pentru baterii tractiune

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Zenith
Out Of stock
Descriere
Redresor de inalta frecventa pentru baterii de inalta tractiune

Incarcator automat de inalta frecventa
STABILIZAT: incarcarea  este intotdeauna optima, intr-o plaja mare de variatie a tensiunii in reteaua de alimentare.Tensiunea de alimentare minima este de 185V, iar cea maxima este de 265V.

Compact si usor: tehnologia de inalta frecventa ii permite sa aiba o dimensiune si o greutate foarte mica.

Versatil: redresorul beneficiaza de un sistem de fixare foarte simplu. Acesta putand fi instalat cu ususrinta pe orice fel de utilaj.

SIMPLU: redresorul realizeaza o incarcare optima si automata a bateriei, intregul process fiind controlat de un microprocessor.

Fiabil : rasina de protectie in care este imersata placa de baza, protejeaza circuitele de oxidare. (setul capacul de protectie NO PFCs).

MEMORIE CICLURI DE INCARCARE: informatiile principale referitoare la ciclurile de incarcare sunt stocate in memoria incarcatorului. Prin urmare, este usor de a reconstrui comportamentul utilizatorului in timpul fazelor de incarcare / descarcare de gestiune.
Redresorul poate fi gasit in urmatoarea gama de tensiunii : 12V, 24V, 36V, 48V si urmatoarele valori pentru curentul de incarcare : 12A, 20A, 30A, 40A si  60A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura